Roder HTS Structures

ПРОДАЖБА на шатори

Шаторските конструкции на RÖDER HTS HÖCKER GmbH  можат да се купат директно преку нашиот интерен, стручно компетентен персонал за продажба ширум светот. Тоа гарантира дека сите клиенти на RÖDER HTS HÖCKER GmbH добиваат услуга и поддршка директно од нашата служба за работа со корисниците, комбинирано со конкурентни цени низ целата производна палета.

Во поглед на производната палета, квалитетот и опциите за комбинации на дизајнот и изгледот, нашиот обемен асортиман на производи конструирани во Германија се веројатно светскиот најголем и најразновиден избор на шаторски конструкции кои се достапни од еден единствен производител.

Од најмалите Пагода, до конструкциите во форма на ѕвезда, Менхетен или конструкциите на повеќе нивоа, практично нема граници кога се работи за опциите за дизајнот, функционалноста и додатната опрема. Без разлика за каква примена се работи, нашиот обемен асортиман на шаторски конструкции е дизајниран да ги исполни вашите точни барања.

Направете го следниот чекор и контактирајте нè со вашите барања уште денес.