Roder HTS Structures

Војни шатори

RÖDER HTS HÖCKER стана водач во индустријата за дизајн и производство на висококвалитетни, технички опремени а сепак економични шатори за воениот, владиниот и секторот за хуманитарна помош.

Нашето уникатно стручно знаење во овој специјален сектор заедно со нашата континуирана програма за развој на производите и строгите процедури на тестирање низ целата производна палета на воени шатори гарантира рамномерна испорака на трајни, економични и лесни за користење воени шатори на овој специјален пазар.

Во зависност од типот на примена, елементи како дожд, песок, снег и сончево зрачење мора да се спречат да не влезат во самата конструкција.  Разниот асортиман на воени шатори овозможува привремени и полупостојани покриени средини за повеќе примени вклучувајќи простор за живеење, кујна и трпезарија, складирање, хангари за авиони, работилници, магацини кои се потребни за оперативни успешни камп системи.

Воените шатори се достапни во повеќе големини и степени на спецификација секој дизајниран за индивидуална или универзална оперативна примена за заштита и обезбедување на персонал и опрема за снабдување.

Воените шатори на RÖDER HTS HÖCKER се категоризирани во четири производни категории: Шатори за одржување, шатори за сместување, универзални шатори и шатори за брза помош.

Примената на шаторите во војската или хуманитарните организации е основна бизнис област на RÖDER HTS HÖCKER. Во продолжение на понудата на воени шатори, компанијата може, ако се бара да овозможи целосно решение на клуч на рака вклучувајќи обезбедување на осветлување, електрика, струја и греење, вентилација и климатизација. Нашите решенија за клуч на рака вклучуваат квалификувани тимови за монтажа кои се достапни за распоредување ширум светот за целосно да раководат или да даваат надзор за проекти за воени и хуманитарни примени.

Ако ви се потребни воени шатори и услуги кои ги нуди RÖDER HTS HÖCKER, контактирајте нè со пополнување на нашиот онлајн формулар или јавете се на нашиот технички продажен тим за итна експертска помош.

Направете го следниот чекор и контактирајте нè со вашите барања уште денес.