Roder HTS Structures

Индустриски објекти

Индустриските објекти на RÖDER HTS HÖCKER и привремените магацини им нудат на клиентите непобедлив квалитет и се поевтини во споредба со традиционалните методи на градење без да се загрози квалитетот или трајноста.

Индустриските објекти се достапни во многу самоносечки должини од 5 до 30 метри со висини на стреа од 3,5 до 6,2 метри (поголеми самоносечки површини, висини на стреа вклучувајќи повисок товар на ветер и товар на снег се достапни по ваше барање).

Овој асортиман на постојани, а сепак целосно демонтирачки конструкции им овозможува на крајните корисници и компаниите за изнајмување инстант решенија за покриен простор погоден за повеќе индустриски и специјални примени. Тука влегува дистрибутерството, логистиката, малопродажбата, саемништвото, производството, автомобилската индустрија, продажните простории, воениот сектор, авионскиот сектор, пристаништата и секторот за слободни активности.

Како и традиционалните постојани конструкции, индустриските објекти на RÖDER HTS HÖCKER’s може да се дизајнираат за да бидат во склад со регионалните локални барања за носивост на ветер и снег.  За разлика од вообичаените методи на градење, сепак, нашите иновативни конструкции нудат многу предности. Тие брзо се монтираат, лесно можат да се продолжат, или да се расклопат и целосно преместат со минимален прекин на работните операции со неспоредлива брзина во споредба со вообичаените методи на градба.

Обемниот асортиман на индустриските објекти од RÖDER HTS HÖCKER е достапен во следните производни категории: WS СЕРИЈА, БАЛДАХИН, БЕЗ ИЗОЛАЦИЈА, СО ТЕРМОИЗОЛАЦИЈА и ЧЕЛИЧЕН ПОКРИВ.

Конструкциите се достапни со три различни опции за покривните обвивки: покриви со единечен слој, надувани со топлина (енергетски ефикасни) и покриви од композитни (висока “U” вредност) челични панели. Опциите за страничните ѕидови вклучуваат, мек PVC, ѕидови од брановит челик, композитни панелни ѕидови со изолација од 40mm, 60mm, 80mm и 100mm и стаклени фасади.

Сите индустриски објекти се достапни со голем асортиман на додатна опрема вклучувајќи врати за персонал, врати со ролетни, осветление, дистрибуција на струја, клима и др.

Направете го следниот чекор и контактирајте нè со вашите барања уште денес.