Roder HTS Structures

Шатори за настани – големи

Идеални за организација на настани, хотелиерство и угостителство, забави и штандови, достапни во повеќе дизајни и големини.

Големите шатори за настани нудат неограничени решенија за сите примени на типови на големи, привремени конструкции во врвен комфор и стил.

Нашиот обемен асортиман на големи шатори за настани е достапен во бројни самоносечки должини од 10 до 60 метри.  Големите шатори за настани се испорачуваат во бројни различни форми, големини и дизајни, од вообичаената „А“ рамка до заоблен кров, хексагонален, октагонален, декагонален, додекагонален, во форма на ѕвезда, шпиц кров, катедрала, Менхетен и нашата ексклузивна, револуционерна карбон хибридна конструкција на новата генерација.

Целосно модуларниот дизајн на шаторскиот систем на RÖDER HTS овозможува шаторите да се зголемат или намалат неограничено во растојанија на носачи од 5 метри. Високо адаптирачкиот асортиман на конструкциони системи користи целосно променливи компоненти што овозможува стандардните конструкции лесно и економично да се интегрираат во бројни шаторски конструкции вклучувајќи шпиц кровови или специјално обликувани подови.

Како и кај сите конструкции на RÖDER HTS , користењето на само висококвалитетни суровини со европско потекло вклучувајќи висококвалитетен алуминиум и галванизиран челик е наш приоритет, сите компоненти на главната конструкција на големите шатори за настани се произведени внатре во компанијата користејќи ја најмодерната CNC (компјутерско нумеричко управувана) производна опрема, гарантирајќи неспоредлива техника на прецизност.

Сите стандардни големи шатори за настани на RÖDER HTS се испорачуваат или со проѕирни, бели или непроѕирни PVC покривни обвивки направени од најновиот, високосјаен, бел PVC материјал, отпорен на пламен согласно меѓународните стандарди за отпорност на пламен како DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Користењето на додатната опрема може да го подобри целиот асортиман на големи шатори за настани од RÖDER HTS. Одберете од бројните различни опции вклучувајќи внатрешни облоги, масивни ABS фасади, стаклени фасади и фасади со изолација, влезни и помошни врати, атрактивни висечки сводови, целосно интегрирани касетни или челични подни системи и многу повеќе – и сето тоа  по многу поволни цени  трансформирајќи го изгледот и атмосферата на конструкцијата.

Направете го следниот чекор и контактирајте нè со вашите барања уште денес.