Roder HTS Structures

Шатори Höcker- F серија

Шаторите Höcker- F серија ви ја нудат основата за вашиот успех.  Високо повеќенаменската а сепак иновативна привремена конструкција на серијата F еволуира во еден од водечките видови на самоносечки конструкции во својата класа.

Нејзината долга историја и континуираното подобрување и овозможи на серијата F да стане омилен избор на многу светски водечки компании за организација на настани и саеми. Денес, асортиманот на серијата F е достапен во мноштво форми, дизајни и комбинации овозможувајќи и на конструкцијата да ги задоволи секогаш променливите побарувања на пазарот.

Шаторските конструкции на серијата F се достапни во повеќе модуларни форми и големини од 10 до 60 метри во самоносечка должина, со разновидни висини на стреа од 2,66 до 6 метри. Без разлика дали ви е потребна стандардна конструкција со „А“ рамка или заоблена конструкција, повеќестрана или шпиц конструкција, вашето решение ќе го најдете во разновидниот шаторски асортиман на серијата F.

Како и кај сите конструкции HOECKER, шаторите на серијата F се произведени според најстроги контроли на квалитет и користење на најмодерните, врвни CNC (компјутерско нумерички контролирани) производствени техники гарантирајќи го највисокиот степен на точност и континуитет на производ.  Сите компоненти на конструкцијата се произведени користејќи ги само материјалите со највисок квалитет од европско потекло овозможувајќи трајност, светска класа, висок квалитет на готовите производи и совршеност.

Сите самоносечки конструкции на Höcker- F серија можат да се подобрат со интегрирање на нашата лесна за користење и поволна додатна опрема. Тука влегува: шпиц кровови, отворени кровови и едноводни кровови, масивни ABS фасади и стаклени фасади, единечни и дупли врати, челични подни системи или касетни подни системи, осветление, облоги и др.

Направете го следниот чекор и контактирајте нè со вашите барања уште денес.