Roder HTS Structures

Шатори Höcker- P серија

Шаторите Höcker- P серија се повеќе од покрив над главата. Тоа е инвестиција која раѓа профит за многу кратко време. Неограничените големини и конфигурации на стилот кои што се можни со самоносечките шатори Höcker- P серија не се само логично и економично решение, туку исто така се и многу практично решение.

Самоносечките шатори Höcker- P серија нудат широк асортиман на модерен дизајн, специјално развиен со професионалните компании за изнајмување на шатори и висококвалитетни примени на крајните корисници. Нивната цврстина, трајност и стабилност, заедно со брзото време на монтирање и демонтирање, допринесоа за завидливата репутација на асортиманот меѓу нашите клиенти веќе многу години.

Шаторите Höcker- P серија се достапни во самоносечки должини од 3, 4, 6, 8, 9, 10 и 12 метри. Нашите оригинално произведени шаторски конструкции и павиљони HOECKER се модуларни во дизајнот и се со далечина на носач од 3 метри со стандардна висина на стреа од 2,4 метри. Основната стартна единица е долга 6 метри и може неограничено да се продолжува со дополнителни 3 метарски продолжетоци.

Стандардните шатори Höcker- P серија се достапни во бројни дизајни вклучувајќи ја вообичаената „А“ рамка, заоблен кров, хексагонални и октагонални. Асортиманот може да се прошири со додавање на комплетни или полу хексагонални или октагонални продолжетоци на стандардни конструкции или интегрирајќи конверзии за шпиц кровови меѓу нормални носачи со што значително се подобрува визуелниот изглед на шаторите.

Освен тоа може да додадете додатна опрема за шаторите Höcker- P серија која е специјално дизајнирана за овој тип на шаторски системи. Во додатна опрема влегуваат челични подни системи или интегрирани тешки касетни подни системи, масивни ABS или стаклени фасади, единечни или дупли врати, облоги, осветление и многу повеќе.

Направете го следниот чекор и контактирајте нè со вашите барања уште денес.